30 Sep 500 escolares gozarán da semana do menú ecolóxico da Rede EcoComedores
Do 2 ao 6 de outubro, dous centros de Tomiño e O Porriño probarán unha carta deseñada con produto local e de tempada servida por provedoras do territorio de Eu...
Do 2 ao 6 de outubro, dous centros de Tomiño e O Porriño probarán unha carta deseñada con produto local e de tempada servida por provedoras do territorio de Eu...
Eu Rural e Xunta asinarán un convenio de colaboración para a execución do Plan de Sustentabilidade Turística en Destino O Consello da Xunta de Galicia aprobou o investimento de 1,5 millóns...
O CEP Pedro Caselles de Tomiño e o CEIP Antonio Palacios do Porriño participan nesta rede que busca asesorar, promover e formar a persoal de cociña e responsables dos comedores...
Representantes dos GDR Eu Rural, Limia-Arnoia e Terras de Pontevedra Norte coñeceron en agosto interesantes iniciativas do país báltico ao abeiro desta iniciativa Leader de cooperación transnacional O proxecto de cooperación...
Unha delegación de grupos de acción local de Letonia e Bulgaria estiveron de visita para coñecer a enogastronomía, patrimonio, cultura e economía do territorio Eu Rural colabora neste proxecto Leader cos...
Unha delegación dos grupos de acción local letóns e búlgaros visitarán este mércores 12 Tomiño nun intercambio de experiencias para poñer en valor os produtos locais e o territorio en...
As iniciativas supuxeron un investimento de 1,1 millóns de euros, dos que case 450.000€ foron subvencionados a través dos fondos europeos A Asociación de Desenvolvemento Galicia Suroeste Eu Rural segue a...
Alcaldes e alcaldesas do territorio presentaron a campaña ‘Degusta’, na que se destaca o valor gastronómico do Xeodestino O Xeodestino Ría de Vigo e Baixo Miño desembarcou este mércores en FITUR...
O vindeiro mércores 18 estará nesta recoñecida feira de turismo cunha presentación vinculada coa gastronomía, que culminará coa proxección de ‘Degusta’ co cociñeiro Javier Fins O Xeodestino Ría de Vigo e...
Baixo o nome ‘A Despensa de Galicia’, o plan aglutina accións clave para a transformación do modelo turístico do territorio baseándose no potencial da enogastronomía O plan foi presentado en Nigrán...